2017. július 6., csütörtök

J. R. Ward - Egy felejthetetlen hölgy

Jessica Bird, azaz J. R. Ward talán a Fekete Tőr Testvériség c. sorozatáról híresebb inkább, ám ez a (eddig magyarul csak) két részes sorozat is megér egy misét. Valami érdekes oknál fogva egyszerűen nem tudom magam nekidurálni, hogy nekikezdjek a Testvériségnek, pedig vámpíros, misztikus, mindezek mellett jó sok részes, szóval pont nekem való. De valamiért... Ellenben nekiláttam az Egy felejthetetlen hölgynek és meggyőzött. Nagy az esély, hogy hamarosan nekilátok a Testvériségnek is.




Egy felejthetetlen hölgy:

Egy felejthetetlen hölgy:


Grace Hall, az előkelő társaság szépséges tagja, a vagyona miatt egy őrült célpontjává válik. A gyilkos Manhattan legbefolyásosabb nőit öldösi. Grace új testőre, John Smith, egy kompromisszumokat nem ismerő, kemény férfi, a legkevésbé sem szeretne beköltözni Grace-hez a tetőtéri luxuslakásba, de nem tud nemet mondani neki. Miközben közli a szabályokat új ügyfelével, dühös szikrák pattognak közöttük, és lángra lobban a vágy. Az éjszakák lassan egyre forróbbakká válnak, a gyilkos egyre nagyobb veszélyt jelent, így Grace-nek és Smithnek választania kell: a szabályokat követik, vagy a szívük parancsát.


Letöltés:
https://drive.google.com/open?id=0B1dBmK7NJ4WQakFxZG40eTkxdFE






Egy ellenállhatatlan agglegény:



A restaurátor Callie Burke új megbízatása, hogy hozzon helyre egy műtárgyat, amely a könyörtelen, gazdag és szexi politikus, Jack Walker tulajdonában van. Amikor Callie-t rábeszélik, hogy a munka elvégzéséhez költözzön Jack hatalmas birtokára, az egyszerű üzleti ajánlat valami sokkal bonyolultabb és szenvedélyesebb dologgá válik.
Letöltés:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése